Designul tău personalizat

Ai deja un arhitect și un set de desene? O schiță desenată cu pixul pe o hârtie a casei tale de vis sau un dosar salvat pe Pinterest plin de idei de design inspirativ? Suntem specializați în realizarea viselor clienților și în transformarea ideilor tale în realitate. La urma urmei, tu în calitate de client știi cel mai bine ce îți dorești.

Cum să începi să îți proiectezi propria casă?

Adună idei, câteva planuri ideale și încearcă să reduci numărul dormitoarelor. Dacă ai o intrigă, poți obține informații la nivel local despre ceea ce este potrivit să construiți în acel loc. Poți, de asemenea, să începi cu unul dintre proiectele noastre standard și să îl modifici după cum consideri de cuviință. Vom arunca o privire minuțioasă asupra desenelor și ideilor tale și îți vom oferi un preț fie cu sistemul caselor din bușteni sau cu sistemul Artic Frame. Dezvoltăm constant ambele sisteme de construcții pentru a îmbunătăți proprietățile termice ale structurilor - cunoaștem, de asemenea, posibilitățile și restricțiile sistemului.

Dacă ai deja un set de desene, te rugăm să ni le trimiți utilizând pagina de contact sau prin e-mail la artic@artichouse.fi. Vom răspunde cu un e-mail sau un apel telefonic, așa cum preferi.