Uși Artichouse

Ușile exterioare și intrarea principală sunt ceva pe care îl folosești zilnic, astfel încât calitatea ar trebui să fie excepțională. Ușile noastre standard sunt din pin finlandez, izolate la un standard ridicat (1,0 W / m²K) și dotate cu mobilier de ușă corespunzător. Toate ușile exterioare sunt furnizate cu prag de blocare în trei puncte și prag de lemn tare. De asemenea, furnizăm o gamă de uși de înaltă eficiență termică, care au valoarea U de 0,6-0,8W / m²K.

Uși standard de pin

Pine door, fishtail panelingExternal door without glazing

 

Ușile noastre standard pot fi livrate sub formă de pete și lăcuite sau vopsite - sau fără niciun tratament de suprafață dacă doriți să le pictați pe șantier. Dimensiunea geamurilor poate fi modificată, precum și tipul de panouri pe ușă.

În cazul încăperilor de depozitare, ușile sunt livrate de obicei fără geamuri. Culoarea mobilierului ușii poate fi aleasă între alamă sau argint / periat periat

   

 

 

 

Colecție ușă design - Scandia

Dacă sunteți în căutarea unui design mai contemporan, iar ușile tradiționale nu sunt alegerea dvs., vă oferim o gamă largă de uși design. Modelele furnizate din tec sau stejar, precum și ușile HDF pictate RAL pot fi modificate după bunul plac. Vă rugăm să solicitați mai multe informații.

uo 106 s tiikkiK06 Artichouse Wooden Homeuo 107 sQXnL Artichouse Wooden Homeuo 108 s tammilistatDeFO Artichouse Wooden Homeuo 109 sYfYa Artichouse Wooden Homeuo 110 sI9O3 Artichouse Wooden Homeuo 113 s tammizkjr Artichouse Wooden Homeuo 115 sia7mvY6e Artichouse Wooden Home

 

 

 

 

 

 

Uși glisante

Pentru cea mai mare deschidere, vă recomandăm o structură de uși glisante construită complet din fabrică, care trebuie ridicată doar ca element unic și atașată la rama casei. Valoarea standard U este de ~ 1,0 W / m²K pentru un strat de aluminiu și 1,2 W / m²K pentru o ușă glisantă cu suprafață din lemn. Aceste uși HEBE-Lift & slide pot fi livrate cu o lățime de până la șase metri și 2,8 metri înălțime.

Pentru deschideri mai mici, folosim o versiune mai ușoară a unei uși glisante - o completare obișnuită a proiectelor noastre Tunturi cu capătul vitrat.

 Lift & slide door HEBE

 

Uși interioare

O surpriză plăcută pentru clienții noștri din Marea Britanie este nivelul ridicat de finisare a ușilor interne finlandeze. Ajung pe șantier cât mai finit: toate prelucrările făcute deja la ușile, mobilierul pentru ușă pre-montat în fabrică (mânerele sunt livrate libere pentru a preveni marcajele zgârieturilor în timpul transportului), ramele sunt de asemenea prefabricate și nu necesită foraj sau tăiere la șantier. De obicei, instalarea tuturor ușilor interioare este de câteva ore și este o problemă de a atașa câteva șuruburi la structurile de perete interioare.

Uși interne standard

Uși masive din pin, disponibile sub formă lăcuită, lăcuită alb sau fără niciun tratament. Aceste uși vor completa interiorul anghinarei tale. 

 Tradition 51Tradition 52Tradition 58Tradition 58 pariovi

treatments2

 Door handles or furniture

Uși interioare - colecția Scandia

Dacă ușile tradiționale din pin nu sunt ceea ce căutați, putem furniza o gamă largă de uși din lemn tare cu un preț suplimentar. Disponibil cu mai multe lacuri și vopsele diferite, există ceva pentru toată lumea. Mânere similare disponibile ca pentru uși standard.

 

 so 101 s ebenIaLn Artichouse Wooden Homeso 102 s pahkinaNsX5 Artichouse Wooden Homeso 108 s pahkina6Gyr Artichouse Wooden Homeso 101 s tammi0Ulq Artichouse Wooden Homeso 101 s v tammia1ey Artichouse Wooden Homeso 105 s valkolakattuLk7n Artichouse Wooden Homeso 107 s8BJ7 Artichouse Wooden Homeso 102 s0z27 Artichouse Wooden Home

 

 

 

 

 

Tratamente disponibile pentru uși de design interior

Colors for interior doors_1