Sisteme de grinzi din lemn

 

 hirsi ulkopuolinen eristys

 

Sistemele de grinzi din lemn Artichouse se definesc prin bușteni masivi din lemn, colțuri încrucișate și un aspect rustic. Astfel, cunoscând tehnicile corecte de construcție a sistemelor de grinzi din lemn, poți recunoaște foarte ușor o casă din lemn Artichouse!

Firma Artichouse a dezvoltat sisteme de grinzi din lemn din anii 1980 și îți va oferi soluții tehnice de construcție a caselor din lemn, de ultimă oră.

Lemnul din pin nordic crește încet și are o structură lemnoasă densă. Utilizarea pinului nordic sau a molidului ca materie primă pentru sisteme de grinzi din lemn, reprezintă garanția calității înalte și a rezistenței în timp a caselor din lemn. Construcțiile noastre din lemn sunt eficiente din punct de vedere energetic, sunt ecologice și durabile. Pereții din lemn de tip Artichouse sunt visul fiecărui constructor, întrucât sistemele de grinzi din lemn sunt ușor de instalat. Datorită calității buștenilor, aerul din interiorul caselor din lemn este sănătos și rămâne constant anul împrejur.

Aici puteți vedea o construcție tipică a unei case de bușteni izolate extern. Izolarea și placarea pereților de bușteni din partea externă este soluția pentru zonele cu ploi severe și foarte severe din Marea Britanie.

 

 

Pereți de grinzi din lemn Artichouse

Thermowall outside

 

 

Perete termic extern Artichouse

O izolație suplimentară exterioroară a sistemelor de grinzi din lemn face mai ușoară îndeplinirea cerințelor valorii U (valoare care indică în ce măsură un material este izolant termic), în condițiile în care stratul de izolație poate fi lărgit cu ușurință. Peretele interior menține calitatea aerului din interior și umiditatea acestuia la un nivel optim. Cu această structură de perete termic extern, vei avea o atmosferă frumoasă în interiorul casei din lemn. Izolația externă și straturile ei protectoare păstrează structura de lemn în condiții de siguranță.

 

Thermowall inside  

 

 

Perete termic interior Artichouse

O izolație suplimentară interioară a sistemelor de grinzi din lemn este, de asemenea, o foarte bună metodă de a include izolație adițională casei tale din lemn. Pentru această strucutră, materialele pentru peretele termic interior pot fi selectate la alegere, principalele recomandări fiind pereții tencuiți sau pereții placați cu lemn.

 

 

 

 

 

 

Colțurile caselor pe sisteme de grinzi din lemn Artichouse

Îmbinările de colț sunt un element extrem de important în construcția caselor din lemn. De aceea, noi le acordăm o atenție deosebită în sistemele de grinzi din lemn pe care le proiectăm. Modelele de pe piață oferă alegeri excelente, însă nu toate dintre ele își respectă promisiunile. Firma noastră a testat la Centrul Finlandez de Cercetare Tehnică etanșeitatea la apă și la aer a colțurilor din lemn și putem garanta pentru performanța și siguranța structurii acestora.

 • CityCorner RICHTIGmuokattu
  Colț City
 • ClassicCorner RICHTIGmuokattu
  Colț Clasic
 • HighTechCorner RICHTIGmuokattu
  Colț High-Tech
 • Short Corner RICHTIG copy muokattu
  Colț Short

 

Caracteristicile grinzilor din lemn Artichouse

 

Insulation strips in logs

Sistemele de grinzi din lemn Artichouse sunt rezultatul unui îndelungat proces de dezvoltare a produsului. Suntem mândri să vă prezentăm aceste caracteristici ale sistemelor de grinzi din lemn alături cele mai noi îmbunătățiri, cu benzi de izolație care se extind.

Această îmbunătățire mică, dar extrem de importantă funcționează în beneficiul tău. Dubla etanșare face peretele din lemn și mai ermetic decât ultima noastră generație de bușteni.

 

 

Grinzi din lemn – lemn stratificat Artichouse
Lamellihirret 95 8


 

Acești bușteni din lemn Artichouse sunt modelele noastre standard, de încredere, pentru sistemele de grinzi din lemn. Grosimile de 95 mm și 135 mm sunt potrivite pentru case din lemn fără nicio izolație a pereților, doar cu pereți termici Artichouse. Acești tip de bușteni sunt o alegere foarte bună și pentru construcții mai mari. Majoritatea proiectelor noastre a sistemelor de grinzi din lemn sunt construite cu bușteni care măsoară 95x170 mm, însă modelul standard este cel de 235x170 mm care este potrivit ca structură pentru majoritatea proiectelor noastre.

Grinzi din lemn – lemn stratificat de dimensiuni mari Artichouse

 Laminated logs 135-275 high rise

Cele mai noi completări ale sistemelor de grinzi din lemn Artichouse o reprezintă grinzile din lemn stratificat de dimensiuni mari. Aceste modele sunt mult mai plăcute din punct de vedere estetic și pot fi utilizate pentru a crea spații deschise în case. Dacă te gândești să construiești o casă din lemn pe sistem de grinzi din lemn de 135x170 mm, trebuie întotdeauna să ei în considerare și posibilitatea unei noi actualizări precum modelul de 135x275 mm, fiindcă aspectul casei tale se va îmbunătăți simțitor.