Fabrica eficientă din punct de vedere energetic

 

Artichouse log house factory grounds 3

 

Înapoi la natură - producție de bușteni de înaltă calitate

Excelența construcției de bușteni a fost șlefuită prin secole de măiestrie. Soluțiile și calitățile bine încercate sunt standardizate pentru a îndeplini standarde ridicate și calitate constantă. Prin fabricarea industrială, fiabilitatea ridicată a livrării, construirea rapidă și realizarea colecțiilor vaste sunt garantate. Stilul unei case de bușteni moderne poate fi orice între o casă de bușteni tradițională și un experiment arhitectural individual.

 

Fabrica de case de bustean aprobată de CE

Înconjurat de cea mai bună materie primă din nordul Finlandei, personalul eficient și de încredere pregătește toate kiturile noastre de clădire cu o precizie de primă clasă. Materia prima este produsa chiar langa fabrica - folosim pinul si molidul durabil din nordul Finlandei.

Cea mai recentă tehnologie, inclusiv centrul de prelucrare a lemnului Hundegger K2, ne permite să creăm produse de o precizie și calitate extremă. Controlul calității fabricii a fost certificat la aplicarea marcajului CE. Întregul proces de producție este monitorizat îndeaproape din momentul primirii materiilor prime până la ultima bucată a pachetului de casă trimis.

 

 

Precizia în producție

Suntem deosebit de mândri de calitatea producției fabricii noastre din Finlanda de Nord, calitate care este rezultatul lucrărilor de dezvoltare consumatoare de timp. Toate jurnalele și materiile prime de bușteni utilizate de Artichouse sunt verificate cu privire la procentul de umiditate și la defectele vizibile la sosirea lor în fabrică. Procentul de umiditate este de asemenea urmărit pe parcursul întregului proces de producție.

Cu casa de jurnal a fiecărui client, realizăm colțuri de testare la fabrica noastră. Înainte de începerea producției, testăm potrivirea colțurilor și calitatea prelucrării lemnului pe bușteni. Nu trebuie să existe mai mult de 0,2 mm abatere cu grosimea buștean și 0,5 mm cu înălțimea. De asemenea, potrivirea colțului trebuie să fie perfectă. Toate jurnalele sunt de asemenea verificate încă o dată înainte de ambalare, așa că știm că calitatea lucrărilor noastre este suficient de bună pentru a fi livrată în întreaga lume.

 

 tehdas

Producție ecologică

Nu vrem să pierdem un pic din prețiosele noastre materii prime ecologice. Lemnul absoarbe cantități mari de energie, astfel încât poate fi utilizat până la ultima despicare. Tot praful de fierăstrău și excesul de lemn care se naște ca produs secundar al producției sunt direcționate către o instalație de încălzire adiacentă. Energia necesară pentru încălzirea fabricii este creată prin arderea excesului de lemn, iar energia în exces este alocată rețelei electrice locale.