Istoricul Artichouse

 lappi

Cum a început totul

Magia Laponiei și frumusețea din mijlocul sălbăticiei. Calitatea superioară a lemnului din nord, crescând în mediul arctic și posibilitatea de a-l utiliza pentru construcția caselor din lemn. Pe acest fundal, în anul 1979, a luat naștere proiectul de case din lemn Artichouse. Lemnul rezistent din nord i-a convins pe clienții noștri și a funcționat ca materie primă de bază pentru construirea caselor de vacanță.

În primii ani de activitate, firma noastră a vândut majoritatea cabanelor din lemn în Finlanda, iar exportul în alte țări a fost ocazional. La sfârșitul anilor ’80, firma Artichouse a devenit unul dintre cei mai cunoscuți producători de cabane din lemn, iar afacerea noastră se concentra în întregime în zona expozițională amenajată lângă Ring III, una dintre cele mai importante autostrăzi din regiunea Helsinki.

 

De la construcția cabanelor din lemn la fabricarea caselor din lemn

Odată cu trecerea anilor, obiectivul afacerii noastre s-a schimbat și s-a extins. În perioada recesiunii din Finlanda în anii ’90, proiectul de case din lemn Artichouse a investit în export și datorită multor proiecte internaționale de construcții, exportul a devenit principala sursă de venit a firmei. Datorită acestor proiecte, echipa noastră Artichouse a învățat să proiecteze și să producă nu doar cabane din lemn, ci și case din lemn unifamiliale sau birouri mai mari.

vanha

Cererea pentru locuințe din lemn unifamiliale care folosesc bușteni ca materie primă a crescut în Finlanda. Vânzările din Europa au oferit o experiență vitală și în scurt timp firma Artichouse a început să fabrice vile din lemn, case unifamiliale din lemn și complexe de vacanță din case de lemn, în întreaga lume. Noile programe de proiectare au înlesnit procesul de planificare și fabricare a caselor din lemn.

Astfel, am devenit mai experimentați și am reușit să ținem cont de ideile diverse ale clienților noștri, proiectarea și fabricarea caselor unifamiliale din lemn devenind cea mai importantă parte a afacerii Artichouse în Finlanda.

 

 

O fabrică de case din lemn proprie și primul nostru website

Fabrica este o garanție a calității înalte. În 1997 Artichouse a investit în propria sa fabrică, în Sodankylä și acest vis mai vechi de a deține controlul deplin al producției a devenit realitate. Până în 2005, numărul țărilor în care am exportat a fost de peste 30 și datorită noului succes, capacitatea fabricii a fost dublată în același an. Infrastructura și echipamentele de producție mai vechi au fost modernizate.

În 1997, firma Artichouse, și-a deschis, de asemenea, primul website. Fiind un pionier în afacerea cu case din lemn, intrând și pe piața online, proiectul de case din lemn Artichouse a reușit să atragă clienți din întreaga lume. Lista cu țări în care proiectul Artichouse a livrat case din lemn s-a extins, iar în prezent experiența de exportator către țările UE și în afara UE continuă să se mărească.

 

 

Un mileniu în schimbare și un volum de producție în continuă expansiune

Calitatea muncii superioară competitorilor și controlul calității de primă clasă au impresionat clienții de pe toate continentele.
Sistemul de producție a fost actualizat în conformitate cu cerințele și exigențele clienților, ceea ce a dus la schimbarea mijloacelor de producție. Cu cele mai noi echipamente de producție putem produce structuri și proiecte mai flexibile și personalizate în funcție de modelele de case din lemn alese de clienți.

 

 tulevaisuus

Ultimii ani ai firmei Artichouse și proiectele de viitor

În ultimii ani am realizat multe lucruri de succes în proiectul caselor din lemn Artichouse: în 2009 am livrat masiv peste 100 de camioane de case din structură de lemn către Rusia, iar în 2012 am depășit limita de 40 de țări exportatoare (datorită Indiei). Astfel, casele din lemn Artichouse au fost construite pe fiecare continent, am interacționat cu noi reprezentanți de vânzări din toată lumea, am conceput resorturi de schi, complexe de vacanță, clădiri pentru anumite cluburi sau centre de golf. Lista este lungă și îți putem oferi numeroase exemple.

Măiestria finlandeză și produsul de înaltă calitate din Laponia impresionează în continuare clienții. Ne-am dat seama că îndeplinirea dorințelor clienților noștri a fost cea mai bună soluție în evoluția noastră și vom continua să facem la fel în viitor. Credem că în viitor casele din lemn ecologice și personalizate vor fi la fel de solicitate.

De asemenea, ne dorim să facem parte din proiectul de construcție al casei tale din lemn. Oriunde în lume vrei să construiești o casă din lemn, noi suntem gata să facem parte din acest proces. Contactează-ne, hai să planificăm o casă de lemn împreună, o locuință unde tu și familia puteți trăi fericiți și confortabil!Cu cele mai bune gânduri,
întreaga echipă Artichouse!