Ferestre Artichouse

Ferestrele sunt una dintre cele mai importante părți ale casei dvs. - ele încadrează vederea naturii înconjurătoare. Suntem mândri să vă prezentăm o gamă de ferestre de înaltă calitate pentru modele de anghinare. Deoarece dorim să oferim clienților noștri modele personalizate, dimensiunea și forma ferestrelor din desenele noastre standard pot fi modificate în funcție de dorințele și desenele dvs.

Ferestrele noastre sunt întotdeauna tratate la suprafață în fabrică, făcând inutile tratamente la suprafața ferestrelor la șantier. Tratamentul standard al ferestrei este vopseaua albă. Ferestrele și ușile pot fi livrate în mod natural cu un tratament de suprafață corespunzător. Mânerele și alte accesorii sunt livrate împreună cu ferestrele, consultați partea de jos a acestei pagini pentru a găsi mai multe informații despre accesorii.

Ferestre din lemn

Artichouse wooden DK3 windows

Artichouse wooden HPN 3 windows

Deschizând ferestre din lemn spre interior sau spre exterior:

Ferestrele noastre standard din lemn sunt livrate ca deschidere spre interior (DK - înclinare și întoarcere) și pot fi dotate cu plase de țânțari și sticlă specială. Mânerele blocabile sunt întotdeauna incluse și geamuri de siguranță pentru ferestrele mari care sunt instalate lângă nivelul podelei.

 • Ferestrele DK duble vitrate sunt ferestrele standard incluse în ofertele Artichouse, dacă nu se solicită altfel. De asemenea, sunt disponibile ferestre cu geam triplu.
 • Ferestrele de deschidere interioară pot fi fie înclinate pentru ventilație, fie deschise complet
 • Ferestrele de deschidere exterioară pot fi înclinate cu 180 ° pe verticală sau deschise 90 ° pe orizontală dacă sunt balamale laterale
 • Coloarea standard este vopsită în albâ
 • Tratamente de suprafață și vopsele translucide disponibile la un preț suplimentar
 • Valoane ~ 1,0-1,5 W / m²K

 

Ferestre acoperite din aluminiu

Artichouse wood+aluminium DK3 windows2Artichouse wood+aluminium HPN 3 windows

 

Deschidând spre interior sau spre exterior ferestrele acoperite cu aluminiu:

Potrivit pentru clime dure, ferestrele din aluminiu sunt o alegere bună pentru orice casă din lemn. De asemenea, aceste ferestre pot fi modificate în funcție de nevoile dvs. Accesorii similare disponibile ca în ferestrele standard din lemn.

 • Metode de deschidere similare disponibile pentru ferestrele din lemn
 • Ferestrele de deschidere exterioară pot fi înclinate cu 180 ° pe verticală sau deschise 90 ° pe orizontală dacă sunt balamale laterale
 • Coloarea standard este vopsită în alb
 • Tratamente de suprafață translucide și vopsele RAL disponibile la un preț suplimentar
 • Valoane ~ 1,0-1,5 W / m²K

 

Mecanisme de deschidere pentru deschiderea de ferestre către exterior:

Opening mechanisms2

  

  

 

 

  

  

  

 

Tratamente translucide - pata translucidă sau acoperirea vopselelor RAL

  Standard treatments for windows

Mânere și alte accesorii

Handles

Alama, argintiu sau alb simplu, blocabil sau nu - este alegerea ta! Toate mânerele sunt de la Hoppe, producătorul german de mânere.