Scări Artichouse

Sigur, convenabil, plăcut de privit. S-ar putea spune că acestea sunt cele mai importante caracteristici ale unei scări. Iată câteva exemple de scări și balustrade standard.

Scări de pin lacuit - alegere standard

Artichouse standard U-stair K3 railing

Scări de pin lăcuite / lăcuite. Disponibil cu diverse tratamente de suprafață (colorate, vopsite) și modele de balustrade. Cel mai obișnuit design al scărilor cu sistemul structural Log Home, pe măsură ce pinul se potrivește cu ușile interioare, ramele ferestrelor și alte detalii.

Scări cu balustrade de sticlă 

Staircase with a glass railing

O scară cu balustradă de sticlă oferă un aspect contemporan interiorului casei. În acest proiect, sticla este încorporată în balustradele de lemn, fără a lăsa clemele vizibile. Balustre și balustrade potrivite pentru primul etaj sunt disponibile.

Scări de pin vopsite în alb, trepte de mesteacăn pătate

White painted pine stairs with stained birch steps

O combinație frumoasă de lemn vopsit alb și mesteacăn colorat. Mesteacănul este utilizat în mod obișnuit în scările pătate, deoarece nodurile nu sunt la fel de vizibile ca în scările de pin.

Axuri cromate pentru scări și balustrade

Chrome spindles for balustrades

Axele cromate au un aspect distinctiv și subliniază lemnul din jurul lor. Balustrade Chrome sunt de asemenea disponibile.

Scările ca parte a designului interior

White painted straight stairs with stained steps

Suprafețele albe (da, puteți trata buștenii și panourile de jurnal cu tratamente translucide) și scările albe se îmbină frumos. Treptele închise fac scările mai sigure pentru copii.